Andre former for massasje


Denne siden handler selvfølgelig om Thaimassasje, men man må heller ikke glemme at det kan være en lang rekke andre massasje- og behandlingsformer som kan ha god virkning for deg. Nedenfor gir vi deg en rask og enkel oversikt over andre massasjemetoder, samt eventuelt linker til hvor du kan finne ut mer om disse.

Sportsmassasje

Sportsmassasje er av den noe mer brutale sorten. Den er ment til å løse opp muskelknuter og løse opp muskulatur som har vært utsatt for harde påkjenninger. Er du ute etter en avslappende og deilig opplevelse så er ikke dette det rette for deg. Men har du trent mye eller vært mye i aktivitet, og kjenner at muskulaturen er stram, da er dette perfekt.

 

Tantrisk massasje

Innenfor massasjefaget er Tantrisk massasje en av de mest sensuelle formene. I likhet med thaimassasje stammer også denne fra det gamle østen. Her har sansene, sinnet og det spirituelle fokus, fremfor det muskulære. Pusteteknikker og bevisstgjøring på egen kropp en viktig, og målet er å oppnå en tantrisk nytelse. Tantrisk massasje kan oppleves flere steder også i Norge, kanskje spesielt i Oslo. Dersom du ønsker å lese mer anbefaler vi denne siden.